Serija

Radnima danima u 20:00

Vampirski dnevnici

Radnima danima u 20:00 - Nepredvidivim zapletima, popularnom temom i odličnom mladom glumačkom ekipom, ova serija je pridobila veliki broj fanova širom Srbije.

foto: prva.rs

Serija Vampirski dnevnici veoma je popularna širom sveta, a od samog početka radnja se zasniva i vrti oko Elene, koju tumači simpatična glumica Nina Dobrev i dva brata Salvatore, Stefana i Dejmona, koje glume Pol Vesli i Ijan Somerhalder.
Peta sezona „Vampirskih dnevnika“ počinje sa nadom da konačno dolazi bolje vreme za Elenu. Nakon leta punog strasti koje je provela sa Dejmonom, Elena kreće na koledž zajedno sa Kerolajn, nesvesna strašne sudbine koja je zadesila Boni. I dok se Stefan bori sa svojim dvojnikom, a Ketrin sa činjenicom da je ponovo smrtna, u grad prepun vampira stiže još jedan gost. Enzo, stari prijatelj Dejmona, dolazi kako bi mu otkrio da je još živ i žedan osvete. Sve to stavlja na test vezu između Elene i Dejmona.
Da li će njih dvoje uspeti da prebrode prepreke na putu ka srećnom životu, koliku opasnost predstavlja Enzo, da li će se Stefan izboriti sa svojim dvojnikom i da li će se Boni vratiti među žive, saznaćemo u petoj sezoni hit serije „Vampirski dnevnici“.


Autori: Džuli Plec, Kevin Vilijamson
Uloge: Nina Dobrev, Pol Vesli, Ijan Somerhalder
Originalni naziv: The Vampire Diaries (2009-2017)