Serija

radnim danima u 20:30

Ti, ja i ona

Radnim danima u 20:30 - Serija se fokusira na "trosmernu" ljubavnu vezu između skladnih supružnika iz predgrađa i još jedne žene.

foto: prva.rs

Ono što počinje kao impulsivni "dejt" između muža iz predgrađa, Džeka, i Izi, eskort dame početnice, razvije se u vrtoglavu seksualnu aferu koja uključuje i Džekovu ženu, Emu, koja ima i sopstvene tajne. Tokom samo 10 dana, iz njihovog "dila" isključe se finansijske obaveze, te on postane nešto sasvim drugo: stvarna veza, sa stvarnim rizicima i stvarnih troje ljudi, zbog koje se gledaoci zapitaju - šta ako tvoj najbolji, najautentičniji i najsrećniji život ne izgleda onako kako misliš da bi trebalo? Da li bi bio dovoljno hrabar da ga živiš?

Autor: Džon Skot Šepard
Uloge: Greg Poler, Rejčel Blančard, Prisila Faja
Originalni naslov: You Me Her (2016-)

Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3