Serija

Svakog dana u 20:00

Darma i Greg

Svakog dana u 20:00 - On je jin njenom jang!

foto: prva.rs

Darma Sloboda Montgomeri, rođena Finklstin, slobodoumna je instruktorka joge urođenog talenta da u svemu uvek traži pozitivnu stranu. Odrasla u porodici hipija prezire sve društvene norme, uvek je spremna za seks, pomalo naivna i vedra, uživa u svakom danu života. Njen suprug, Greg Montgomeri, konzervativni je advokat sa harvardskom diplomom. Venčali su se na prvom sastanku i odani su jedno drugom od prvog dana, uprkos svim preprekama na koje nailaze. U njihovoj vezi Greg je jin, a Darma jang.
Među preprekama nalaze se Darmini nekonvencionalni roditelji - Abi i Lari. S druge strane su Gregovi konzervatini roditelji plave krvi - Kiti i Edvard - koji polako, ali sigurno, počinju da prihvataju činjenicu da im je sin oženjen devojkom koja ne pripada njihovom kantri klubu. 


Autor: Čak Lori, Doti Dartland Ziklin
Uloge: Džena Elfman, Tomas Gibson, Džoel Marej
Originalni naslov: Dharma & Greg (1997-2002)
 

Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3