Advokat povređenih i ubijenih u "Ribnikaru" o novom incidentu: Učenik je dva puta prijavljivan

Advokat porodica ubijenih i povređenih u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru govorio je i o slučaju koji se u istoj školi dogodio danas.

Izvor: Blic
Podeli
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/ nr
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/ nr

Posle suđenja u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović, on je govorio o tome što je školski policajac pronašao nož u rancu jednog učenika.

"U pogledu tog noža, već dva puta je zvanično prijavljivano školi problematično ponašanje tog učenika, koji je doneo nož u školu. Prijavljivano je da postoje preteće poruke koje se objavljuju na društvenim mrežama. Roditelji su prijavljivali to, išli kod psihologa, ali su te prijave tolerisane kao da su roditelji psihički popustili zbog 3. maja, da oni šire paniku, da je u stvari njima potrebna psihološka pomoć", rekao je Ognjen Božović, advokat oštećenih porodica.

Podsetimo, kako je "Blic" pisao, u školi nije bilo nikakvih incidenta i dečak koji je imao nož kod sebe je odvedem u policijsku stanicu.

"Nož jeste pronađen kod jednog od učenika škole – đaka osmog razreda, ali nije došlo ni do kakvog incidenta. Nož je oduzet detetu, a deca su puštena kući. Deca su dovoljno istraumirana i ovo im je dodatno teško. Mi kao roditelji se naravno brinemo, ali moramo da budemo sigurni da je školsko okruženje za našu decu bezbedno", kaže za "Blic" jedan od roditelja.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 64 idi na stranu