Vučić o socijalistima: "Lično, nemam puno poverenja"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da smatra da u politici ne sme da bude foliranja.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic
Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Pročitajte još:

O ćutanju SPS Vučić je rekao da svi na političkoj sceni vole da glume žrtve.

"Na dnevnim nivou ima 180 tekstova objavljenih protiv mene u mejnstrim medijima. A recite mi koliko ima negativnih tekstova o toj političkoj partiji. Ja na kraju diktator? I tako sam diktator od Tadića, Koštunice, Miloševića i ostalih, koji nikada nisu bili na Skupštinskim rasppravama", rekao je Vučić.

"Pustićemo da tuku po Vučiću a mi ćemo da dižemo svoje rejtinge. Ponosan sam na ljude iz SNS koji su bili jedinstveniji nego ikada. Govorim o svim članovima poslaničke grupe. To sam mogao da vidim i danas, naravno uz svu zabrinutost u rukovodstvu SNS. Žao mi je što nisam to video kod ostalih. Što se naše reakcije tiče, o tome sam pričao i sa Dačićem. Ne mislim da je važno ko je koga zvao, niti da pravimo španske serije. Ništa se neće dogoditi preko noći, a ono što se dogodilo je značajno narušilo naše odnose", rekao je Vučić.

"Oni očigledno nisu imali poverenja u nas, lično ni ja nemam puno poverenja. Mi poštujemo tu partiju, ali sada znamo da u teškim vremenima možemo da se oslonimo samo na sebe", naveo je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 78 idi na stranu