Mediji: Hirurg s VMA brutalno pretrukao suprugu; Davio je kablom, urinirao po njoj

Beograd -- Policija u Zemunu uhapsila je N.O. zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu I. O. Mediji navode da je reč o poznatom lekaru.

Izvor: Blic
Podeli
Foto: shutterstock/ ToskanaINC
Foto: shutterstock/ ToskanaINC

Žena je primljena u bolnicu u Zemunu sa teškim telesnim povredama, prenosi Blic. Kako se saznaje, prijavljeno je da suprug pištoljem tuče suprugu. Patrola je ispred vrata stana zatekla 48-godišnjeg N.O. koji je potpukovnik Vojske Srbije, zaposlen kao hirurg na VMA.

U stanu se nalazila njegova supruga 42-godišnja I.O. takođe zaposlena u Ministarstvu odbrane i njihovo troje maloletne dece. Žena je imala vidne povrede, podlive ispod oba oka.

Kako se nezvanično saznaje, žena je prvobitno izjavila da je došlo do verbalne rasprave između nje i supruga, ali je negirala da je muž tukao, navodno je rekla da su povrede glave nastale pre dve nedelje.

Kolima Hitne pomoći pretučena žena je prevezena u KBC Zemun, gde su joj konstatovane teške telesne povrede.

Obavljen je razgovor i sa N.O. koji je negirao da je tukao suprugu i potvrdio verbalnu svađu između njih. Od nasilnika je oduzet pištolj u legalnom posedu, kao i pištolj njegovog brata.

O slučaju nasilja je obaveštena Vojna policija.

Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.

Noj su sada, kako pišu mediji, slomljena rebra, a ima i prelom nadlaktice i hematome.

Po nalogu Trećeg OJT-a u Beogradu, N.O. je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog nasilja u porodici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 53 idi na stranu