Emisija

Radnim danima u 14:30

Radna akcija

Radnim danima u 14:30 - Humanitarna emisija pomaže porodicama koje teško žive.

foto: prva.rs

Ove porodice životare u trošnim kućama, imaju teške bolesnike, ili žive u objektima koje su oštetile prirodne nepogode. Pomoć im je neophodna, a ova emisija će im omogućiti da promene bar uslove stanovanja. Majstori i volonteri će njihove domove renovirati u potpunosti sa novim materijalima. Svaki kvar će biti popravljen, a sam prostor za stanovanje će dobiti na funkcionalnosti. Vredni ljudi obaviće celokupan posao u roku od 5 dana, dok će porodica za to vreme živeti kod prijatelja i rođaka.
Emisija je koncipirana tako što dolaskom voditeljke Tamare Grujić u posetu izabranoj porodici upoznajemo njene članove, njihove probleme i potrebe. U narednih 5 dana veliki broj majstora i volontera u potpunosti menja i eneterijer i eksterijer, stvarajući bolje uslove za stanovanje. Upotrebom novih modernih materijala, kao i pomoć oko organizacije prostora u cilju što bolje funkcionalnosti pretvaraju ove uglavnom trošne i nezdrave objekte u pravi dom, u svakom smislu te reči.
Za to vreme porodici se posvećuje pažnja i ostvaruju im se još neki snovi. Nešto što su oduvek želeli a nisu mogli sebi da priušte. Kada se vrate, često ne prepoznaju svoj dom, a široki osmeh i poneka suza radosnica su najveća nagrada ekipi za uloženi trud.
Pogledajte kako je ekipa Radne akcije, promenila živote velikog broja naših sugrađana.

Voditeljka: Tamara Grujić