Radnim danima u 22:15

Tate

Srpski rimejk popularne argentinske telenovele

.

Radnja serije smeštena je u savremeni Beograd. Glavni likovi su Petar, Vlada, Marko i Toma, moderni, dobrodržeći i prisutni muškarci, koji kroz očinstvo postaju prijatelji. Vlada je tradicionalni i pomalo grub vlasnik picerije, otac trojice dečaka koji ima ogromne probleme sa ženom zbog sopstvene ljubomore. Marko je nezadovoljni glumac u klimaksu, koji ima nestabilan posao, bivšu ženu i dve ćerke, ali i novu, previše ambicioznu ženu, koja mu je rodila sina. Petar je uspešni advokat, koji je zaljubljen u sebe i svoj način života, koji se iz korena menja kada shvati da ima sina za koga nije znao. Toma je fini veterinar, koji se doseljava u Beograd sa ćerkom, posle smrti supruge, kako bi počeo novi život. Životi ove četvorice junaka isprepletaće se na neobičan način, što će dovesti do različitih životnih obrta, smeha, intriga, suza, rastanaka, novih ljubavi i prijateljstava u koje će biti upleteni razni ljudi, njihovi prijatelji, žene, devojke, saradnici itd.

.

Uloge: Andrej Šepetkovski, Branko Janković, Miljan Prljeta, Ljubinka Klarić

Žanr: komedija, drama

Originalni naslov: Tate (2020-2021)

Produkcija: Srbija

Tri muškarca i tetka

Topla i duhovita priča

Istine i laži

Sve počinje od jedne maturske večeri...

Mala supruga

Inspirisana motivima istoimenog romana naše proslavljene spisateljice Milice Jakovljević Mir-Jam.

Dođi juče

Centralna figura ove savremene priče je sedamdesetogodišnjak, izuzetno bogat, inače vispren i duhovit čovek, takozvani tajkun Krsto Karamančić.

Pevaj, brate

Komedija koja se bavi svetom pop i rok muzike, pevačima i muzičarima koji pokušavaju da pronađu sebe u okruženju kojim dominira folk.

Porodične tajne

Koliko tajni se krije u našem najbližem okruženju? Da li smo svesni svega što se dešava oko nas i koliko smo zapravo spremni da se suočimo sa istinom?