Radnim danima u 23:15

Mala supruga

Inspirisana motivima istoimenog romana naše proslavljene spisateljice Milice Jakovljević Mir-Jam.

.

Đurđica je otmena i lepa devojka odrasla u Nemačkoj, koja sada sa svojom majkom Marom živi u jednom malom mestu u Vojvodini, u velelepnoj kući sa bazenom koju je sagradio njen pokojni otac. Njen život se odvija u monotoniji imanja i sela sve dok se neočekivano ne zaljubi u Branka, doktora u lokalnom domu zdravlja koji se baš tada suočava sa velikim problemom svog starijeg brata Milana i ogromnim dugom od stotinu hiljada evra pozajmljenim od lokalnog zelenaša. Branko po svaku cenu želi da pomogne bratu da vrati dug i uspeva tek kad mu Đurđica ponudi novac. Branko na to pristaje i vraća bratovljev dug, ali se u tom trenitku pojavljuje nepoznati i opasni Miodrag Hadži Orlović, čovek koji uslovljava Branka da se zbog pozajmljenog novca oženi zaljubljenom Đurđicom. Branko na to nevoljeno pristaje i tu odluku saopštava Nadi, fatalnoj devojci sa kojom je u dugogodišnjoj tajnoj vezi. Tako započinje uzbudljiva serija o dvema ženama i muškarcu razapetom u ljubavnom trouglu, prepuna strasti, uzbuđenja i izneverenih očekivanja. Istovremeno sa ljubavnim pričama, razvijaju se i tajni događaji iz prošlosti dveju porodice, koji objašnjavaju iznenadni dolazak misterioznog Hadži Orlovića kod Đurđičine majke Mare.

Kako će se Đurđica izboriti sa svim izazovima braka? Da li će i kako Nada uspeti da povrati Branka? Kako će Branko preživeti sve to? Šta će se desiti sa malom suprugom?

.

Uloge: Srna Đenadić, Anika Milićević, Milica Burazer

Žanr: drama

Originalni naslov: Mala supruga (2022-)

Produkcija: Srbija

Tri muškarca i tetka

Topla i duhovita priča

Istine i laži

Sve počinje od jedne maturske večeri...

Pun mesec

Popularni Džan Jaman iz „Sanjalice“ vratio se na TV ekrane kao ekscentrični bogataš koji se zaljubljuje u kuvaricu.

Brusko

Ahil je mladić sa Kipra koji se zaljubljuje u Melinu, devojku sa Krita.

Nemoj da zvocaš

Pratimo probleme zajedničkog života kroz tri para: mladog koji tek započinje život pod istim krovom, sredovečnog koji je usred "krize srednjih godina" i zrelog koji deli dobro i zlo već 45 godina.